Sosiale arrangementer under NOKIOS (2017)

Tirsdag 31. oktober

Omvisning, ølsmaking og buffet i E.C. Dahls bryggeri

Felles avgang fra resepsjonen kl. 18.40 for de som vil gå. Husk å ta med billetten som ligger i navneskiltlommen.

Start kl. 1900EC Dahls pub & Bryggeri

E.C. Dahls Bryggeri ble grunnlagt av Erich Christian Dahl i 1856, i Trondheim. Året etter lanserte bryggeriet sitt første øl – en bayer brygget av bryggerimester Kristoffer Olsen.

Fra høsten 2016 kombineres lange bryggeritradisjoner med unik matkultur.

Bryggerimesteren Wolfgang Lindell har fått med seg Brooklyn Brewery på laget for å lage en ny serie øl som kombinerer det beste fra våre bryggeritradisjoner med Brooklyns nyskaping. De tre første har fått navnene Lamo Wit, Pepra Saison og Bolt IPA. Roar Hildonen, som også eier To rom og kjøkken, startet Pub og Restaurant i lokalene hos E.C.Dahls bryggeri – i puben tilbys et stort utvalg øl på flaske og fat. Her kan du smake eksklusive ølsorter fra E.C.Dahls Bryggeri og mange andre bryggerier, og kartet blir stadig fornyet med nye spennende øltyper. Innenfor puben ligger restauranten. Uten hvite duker, men med en unik atmosfære – perfekt for både lange og korte middager. I likhet med puben vil restauranten ha fokus på smaksrik mat, men menyen er større og vi har stort fokus på øl og mat i kombinasjon.

Vi får servert historiefortelling med en øl i hånda, omvisning og avslutter med buffet og ulike ølsorter fra fat fra E.C. Dahls Bryggeri i restauranten.

Musikalsk innslag: Jo Sverre

Jo Sverre synger pop på rindalsdialekt, og er med låtene ”Ka Om” og ”Takka Fer Det Oss Ha Fått”, blant de mest spilte artistene på norsk radio det siste året. Etter å ha blitt booket til By:Larm, Trondheim Calling, Pstereo og Over Oslo er Jo Sverre godt i gang med etablere seg som en av landets mest lovende artister.

Jo Sverre har også en rikholdig katalog med kjente klassikere som legger til rette for allsang og stor stemning.

Jo Sverre

Buffetmeny

 • Kyllingklubber «Teriyaki»- Glaserte lårklubber av kylling fra Ytterøy
 • BBQ Ribs – Røkte spareribs med vår egen BBQ saus
 • Spicy Beef Stew – En kraftig og god variant av chili con carne med langtidsstekt høyrygg av storfe. Serveres med dampet ris
 • Hoisin Duck Buns – Revet andelår servert i «steam buns» med hoisin-saus og kimchi
 • Bakt Kveite – Ovnsbakt villkveite med urtesmør
 • Grillede Grønnsaker
 • Coleslaw
 • Cæsarsalat
 • Ost
 • Focaccia
 • Aioli
 • Bakte småpoteter

Onsdag 1. november

Apéritif

Start kl. 19.00
Vi samles i utstillingsområdet på Clarion for en apéritif og litt mingling før middagen.

Konferansemiddag

Start kl. 19.30
Konferansemiddag på Clarion
Foto: Terje Trobe

Toastmaster: Hege Merakerås

Hege Merakerås er profesjonell forteller og lever av bedriften Den gode historien. Hun arbeider som utøver og inspirator, med oppdragsgivere som f.eks Olavsfestdagene, Festspillene i Bergen, og NRK. Hun har et mangfoldig repertoar, og har som mål alltid å begeistre og bevege sine lyttere. I år har vi gleden av å oppleve henne som toastmaster og også få høre noen av hennes fortellinger under konferansemiddagen på NOKIOS.

Hege Merakerås

Meny

Forrett

Hitra skalldyr og krabbe rørt med sitronmajones, gressløk, kapers, ørretrogn, reddik, dill og syltet rødløk
Sk F Sn E Su

Hovedrett

Mørbrad av hjort urtemarinert og langtidsbakt, viltsaus, rosenkål, pastinakk, kastanjer, tyttebær tapioka og mandelpoteter
Sn N (kastanje) Su

Dessert

Sjokoladetrio, hvit ganache, mørk mousse, salt sjokolade, pistasj karamell og valnøtter
L N (valnøtter , pistasj)

Alle tiders julebord

Det er mye læring i løpet av denne konferansen, og nå går det mot julebordstid. Her skal dere få et intensivkurs i hvordan forbedre kvaliteten på julebordet.
(Opprinnelig historien om de to ubehjelpelige dobørsteselgerne som arrangerer sitt eget julebord, mens de spanderer en konsert på byens befolkning.)
Med: Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard

Alle tiders julebord: Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard