Sosiale arrangementer under NOKIOS 2018

Tirsdag 31. oktober

Pizza & Pasta Banchetto på Olivia

Felles avgang fra resepsjonen kl. 18.40 for de som vil gå. Husk å ta med billetten som ligger i navneskiltlommen.

Start kl. 1900

Olivia Solsiden var den første restauranten som ble åpnet utenfor Oslo, ytterst på Solsiden, en unik bydel som ligger langs Nidelven. De mange broene over elven gjorde Firenze til en naturlig inspirasjonskilde for denne restauranten, noe som preger deler av menyen og interiøret. Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun og avslappet atmosfære – akkurat slik det skal være hos oss.

Uteserveringen på Solsiden har fantastisk beliggenhet på hjørnet ytterst på bryggen med utsikt mot Nidelven og folkelivet på torget utenfor. Området er utstyrt med varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til Nidelven og folkelivet på Solsiden

VÅRT ITALIENSKE KJØKKEN
Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt laget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti – som på alle menyene i Olivia-familien. Restauranten har åpen kjøkkenløsning slik at man kan følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen.

På Olivia Solsiden får du også en helt spesiell meny som er inspirert av mat og drikke fra den toskanske regionen. Kjøkkensjefen har selv reist ned og hentet oppskrifter til Menù Firenze, som består av typiske retter for området.

Onsdag 24. oktober

Apéritif

Start kl. 19.00
Vi samles i utstillingsområdet på Clarion for en apéritif og litt mingling før middagen.

Konferansemiddag

Start kl. 19.30
Konferansemiddag på Clarion
Foto: Terje Trobe