Sosiale arrangementer under NOKIOS 2018

Tirsdag 23. oktober

Pizza & Pasta Banchetto på Olivia

Felles avgang fra resepsjonen kl. 18.40 for de som vil gå. Husk å ta med navneskiltet.

Start kl. 1900

Olivia Solsiden var den første restauranten som ble åpnet utenfor Oslo, ytterst på Solsiden, en unik bydel som ligger langs Nidelven. De mange broene over elven gjorde Firenze til en naturlig inspirasjonskilde for denne restauranten, noe som preger deler av menyen og interiøret. Flere peiser og oliventrær gir stedet en lun og avslappet atmosfære – akkurat slik det skal være hos oss.

Uteserveringen på Solsiden har fantastisk beliggenhet på hjørnet ytterst på bryggen med utsikt mot Nidelven og folkelivet på torget utenfor. Området er utstyrt med varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for lun og god stemning, uansett vær. På varme sommerdager er dette det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til Nidelven og folkelivet på Solsiden

VÅRT ITALIENSKE KJØKKEN
Med fokus på italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter – alt laget på huset og med kjærlighet til det italienske kjøkken. Tynn, krisp, italiensk pizza stekt i steinovn, klassiske pastaretter og antipasti – som på alle menyene i Olivia-familien. Restauranten har åpen kjøkkenløsning slik at man kan følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen.

På Olivia Solsiden får du også en helt spesiell meny som er inspirert av mat og drikke fra den toskanske regionen. Kjøkkensjefen har selv reist ned og hentet oppskrifter til Menù Firenze, som består av typiske retter for området.

Onsdag 24. oktober

Apéritíf og utdeling av Ildsjel-prisen

Start kl. 19.00
Vi samles i utstillingsområdet på Clarion for en apéritif og litt mingling før middagen. Her skal vi også dele ut Ildsjel-prisen.

Konferansemiddag

Start kl. 19.30
Konferansemiddag på Clarion
Foto: Terje Trobe

Musikalsk innslag ved Halvdan Sivertsen

Halvdan Sivertsen

Halvdan Sivertsen er utvilsomt en av Norges fremste artister og etter manges mening landets beste entertainer. Hans konserter kjennetegnes blant annet ved hans unike evne til å blande humor med alvor. Hans velkjente sanger som eksempelvis «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland» , «Venner» og «Nordaførr vårvisa» er uomtvistelig meget godt befestet i den norske sang-flora. Halvdan har gjennom mange år og gjennom skiftende trender, befestet seg som en artist av rang som selv i voksen alder nekter å stå stille. Halvdan vil også i fremtiden gir oss stadig nye skråblikk på politisk udugelighet, kjærligheten og livet.

I 2017 slapp Halvdan sitt siste album «Ennu ikke landa»; hans første album på fem år.
Coveret på hans 18. soloalbum viser en offensiv og optimistisk menneskelig kanonkule, klar til å fly. Tilsynelatende helt uten bekymring for hva som kan skje når han engang lander. Vi snakker i alle fall om en moden mann som har mye på hjertet. Halvdans store publikum, som etterhvert består av flere generasjoner, har lenge sett fram til denne utgivelsen. Han har virkelig reist Norge rundt siden sist, flere ganger ”i rute mellom Kirkenes og Mandal”. Det er ikke mange kulturhus som ikke har hatt besøk av Halvdan og bandet hans.

Vi gleder oss til å få oppleve Halvdans vitalitet, spilleglede og fine sanger på NOKIOS konferansemiddag i år.