NOKIOS 2022
Sosialt program

Middag i Palmehaven

Tirsdag 25. oktober
19:00

Tre-retters middag i ærverdige Palmehaven. Palmehaven er en institusjon i Trondheim, for både kulinariske og kulturelle arrangementer.

Palmehaven er en av restaurantene i Britannia Hotel, som nylig har gjennomgått en fullstendig restaurering.

Adresse: Dronningens gate 5

Mikael forseliusVi får høre om Britannias historie fra hotelldirektør Mikael Forselius. Han er fagutdannet kokk og hadde sin læretid ved fasjonable Grand Hotel i Stockholm. Han har senere tatt lederutdannelse ved Universitetet i Stavanger og General Manager programmet ved Cornell University i New York. Mikael er også styreleder i Historiske Hotel og Spisesteder. (Foto: Will Lee Wright)

Palmehaven

Foto: Britannia.no

Konferansemiddag med underholdning

Onsdag 26. oktober
19:30 ( NB! Aperitiff fra kl. 19:00)
Konferansemiddag på Clarion
19:00 Aperitiff i utstillerområdet
19:30 Konferansemiddag med underholdning
Konferansemiddagen arrangeres på Clarion Hotel Trondheim i Cosmos 2 (sammenslått med Cosmos 1) . Se romplan

Meny:

Laks fra Frøya

Speket laks, luftig ferskost fra Grindalen, dashi marinert ørretrogn, sprø fennikel og vårløk, ponzu tapioka med eple reduksjon og gressløkolje
Allergen: fisk, melk, soya, sulfitt, hvete, selleri

Helstekt ytrefilet av Kalv

kål, stekt sopp, bakt gulbete og syltet rød delikatesseløk, peppersaus med sherryeddik og fløtegratinerte poteter a la Brattøra
Allergen: Melk, sulfitt

Sjokolade nemesis med Nyr og variasjon av solbær

Allergen: Melk, egg

Charlotte Audestad

Charlotte Audestad har gitt ut tre norskspråklige album, og beskrives som en få artister som er like underholdende enten hun synger eller snakker. Mange vil nok si at hennes fantastiske publikumstekke er hennes største styrke. Hun tar med publikumet sitt på en reise i livets opp- og nedturer, utelukkende med et glimt i øyet!

Charlotte Audestad foran grafittivegg