Sosiale arrangementer under NOKIOS 2019

Tirsdag 29. oktober

Palmehaven, Britannia

Felles avgang fra resepsjonen kl. 18.40 for de som vil gå. Husk å ta med navneskiltet.

Start kl. 1900

Palmehaven restaurant, Britannia

Britannia Hotel er Trondheims eldste hotell. Det åpnet allerede i 1870, og senere på nytt med dagens fasade i Dronningens Gate 5 i 1897. Hotellet er svært sentralt plassert i byens hjerte med gangavstand til det aller meste. Britannia Hotel har helt siden åpningen hatt en helt spesiell plass i trøndernes hjerter og har vært stedet for de store anledninger og hvor de celebre og mest prominente gjestene i byen har overnattet.
Hotellet har 257 stilfulle og moderne rom, hvorav ingen rom er under 23 kvm – og ingen kan klassifiseres som standardrom. På nye Britannia Hotel starter romkategoriene fra superior og oppover. Alle rom har fantastiske marmor bad fra Verona i Italia.
Totalt vil vi Britannia få 13 møterom, hvorav det største, Britannia Hall også vil fungere som ballroom på kvelden til selskap og festmiddager. Nye Britannia har et fantastisk oppgradert spa og en helt ny fitness-avdeling med topp utstyr.
Hotellet skal være et naturlig førstevalg for bespisning og får totalt seks ulike mat- og drikke konsept, for de uformelle til de formelle anledninger, der flere forskjellige kjøkken vil være representert, i tillegg til et stort hovedkjøkken og en profesjonell selskaps- og bankettavdeling.

Vi får servert buffet i Palmehaven:
Buffet med sesongens fantastiske råvarer i Palmehaven med flott festoppdekking, samt 2 enheter drikke per gjest.
Palmehavens vinsommeliers valg av viner er tilpasset menyen.

Onsdag 30. oktober

Apéritíf

Start kl. 19.00
Vi samles i utstillingsområdet på Clarion for en apéritif og litt mingling før middagen.

Konferansemiddag

Start kl. 19.30
Konferansemiddag på Clarion
Foto: Terje Trobe

Mer informasjon om dette arrangementet kommer senere.