NOKIOS 2022
Informasjon for utstillere

Konferansen har egen utstilling der bedrifter kan presentere seg for ledere og IT-ansvarlige i offentlig sektor som er hovedmålgruppa for konferansen. Utstillerarealet er rett utenfor salene der plenum og sesjoner blir holdt.

NOKIOS går over tre dager, 25.-27. oktober 2022.

Tirsdag 25. oktober er en kombinert workshop-/kursdag som vil samle de viktigste aktørene i eforvaltnings-Norge på Clarion Hotel i Trondheim.

Utstillingen foregår 26.-27. oktober, men rigging av stands skjer ettermiddag/kveld 25. oktober.

Onsdag og torsdag, (26. og 27. oktober) er det ordinær konferanse, med god tid til å besøke utstillerne og mulighet for å vise presentere sine prosjekter eller produkter i programposten Utstillerseminar.

Meld på utstilling

I utstillerportalen kan du bestille stand, bestille utstillerseminar, registrere utstillerrepresentanter og bestille utstyr til din stand.

Utstillerområde

Utstillingen er plassert i vrimleområdet utenfor konferansesalene på Clarion Hotel Trondheim.

Ledige plasser

NB! kartet oppdateres ikke i sanntid. sist oppdatert 13.10.22. Vi tar forbehold om feil. (oppdatert informasjon om ledige plasser finnes i bestillingsskjemaet.)

Utstillerområde NOKIOS
Utstillerområde uten publikum
Utstillerområde med publikum

Utstillerplass – torg

Utstillingsplass nr 9 – 36 (torgplass) kr 30.000,- eks. mva.

Størrelse: 3x2m (gulvareal inkludert del av logosøyle)

Utstillingsplass 9 – 36 er satt opp som små øyer midt på gulvet i vrimlearealet.

Utstillingsplassen inkluderer teppe, søyle med logo, belysning, 1000w strømuttak, WiFi, lavt bord og to stoler.

Konferanseavgift (onsdag-torsdag) for én utstillerrepresentant er inkludert i prisen.

Utstillerplass- torg inkluderer en bakvegg. En side av en kube/søyle med trykket bannervegg med utstillerens eget motiv.

NB! Ingen roll-up eller messevegg kan medbringes her, da logosøylene skal være synlige.

Logosøyler/bakvegg for utstillere i torg

Logosøyler (bakvegg) produseres av vår samarbeidspartner. Utstillere på plass 9-30 må sende materiale til trykking av logosøyle (bakvegg). Beskrivelse for levering av materiale til bakvegg/logosøyle

Materialet skal leveres som pdf i trykkvalitet.
Materialfrist: 5. oktober 2022, kl. 16:00
Sendes til: print.nokios@compassfairs.no

Utstillerplass – vegg

Utstillngsplass nr 01-08 og 37-38  (veggplass) kr 25.200,- eks. mva.

Størrelse: 3×2 meter (gulvareal).

Plassering mot vegg i vrimlearealet.

Her kan du bringe med egne messevegger eller rollups med en maksimal bredde på 3 meter.

Belysning, 1000w strømuttak, lavt bord og to stoler er inkludert i prisen.

Konferanseavgift (onsdag-torsdag) for én utstillerrepresentant er inkludert i prisen.

Utstillerplass – digital

Digital markedsplass kr 10.000,- eks. mva.

Har du kjøpt fysisk stand får du automatisk en digital stand inkludert.
Men man kan kjøpe en digital markedsplass uten å delta med en fysisk stand i Trondheim.

 

Utstillerrepresentanter

Prisen for en utstillingsstand (fysisk/digital) inkluderer én utstillerrepresentant. Ønsker man flere representanter til å bemanne stand, betaler man ordinær(full) utstillerrepresentant-pris.

Alle utstillerrepresentanter MÅ registreres til konferansen via utstillerportalen.
I registreringen får alle representanter mulighet til å melde seg på sosiale tilstelninger og reservere hotellrom. Etter registrering vil de motta et eget bekreftelsesbrev med en lenke hvor de også kan melde seg på programmet, tilsendt på e-post til den e-postadressen som ble oppgitt under registrering.

Virtuell utstillerplass inkludert

Alle plenum og sesjoner på onsdag og torsdag vil bli streamet, og deltakere kan melde seg på til konferansen som kun virtuell deltaker. De vil da få tilgang til en egen virtuell konferanseportal, OnAIR. I denne portalen har dere som utstillere mulighet til å ha en virtuell stand, uten ekstra kostnad. Denne standen skal ikke bemannes. Materiell som logo, firmaprofil, brosjyrer og eventuelt videoer som dere laster opp i utstillingsportalen, vil vises på den virtuelle standen, i tillegg til i deltaker-appen. Kontakt utstillingsansvarlig om du lurer på noe vedrørende dette. Kontakt; utstilling@videre.ntnu.no

Benytt mulighetene i utstillerportalen!

Som utstiller på årets NOKIOS får du også en virtuell stand i den virtuelle konferanseportalen OnAIR. Her vil de virtuelle deltakerne på konferansen kunne besøke din stand under konferansen. Dere er ikke forpliktet til å bemanne den virtuelle standen, men for at de virtuelle deltakerne ikke skal komme til en helt tom stand, anbefaler vi at dere laster opp firmaprofil, brosjyre, og logo som vil vises på den virtuelle standen din. Dette gjøres via utstillerportalen under «Mine bestillinger».
Logo bør være maks 300 – 400px bredde og 50 – 100px høyde. Vi anbefaler dere også til å laste opp noen korte promoteringsvideoer da disse vil være godt synlig på den virtuelle standen deres. Videoer legges til som video-URL, fra YouTube el.l.

Utstillerseminar

I tillegg til kontakten med interesserte på stand, kan man i programposten utstillerseminar presentere egne prosjekter, produkter eller tjenester i egne undervisningsrom. Utstillerseminarene er 30 minutter lange og går i paralleller.

Pris pr. utstillerseminar: Kr. 12.000,- (eks. mva.)

Utstillerseminar 1: onsdag 26.oktober kl. 14:00
Utstillerseminar 2: onsdag 27.oktober kl. 12:30

Det er først-til-mølla-prinsippet som gjelder ved bestilling av utstillerseminar. Det er kun 8 tilgjengelige plasser hver av dagene onsdag og torsdag. (totalt 16 utstillerseminarer.) Utstillerseminar bestilles i utstillerportalen under mine bestillinger. Der velger du hvilket tidspunkt du vil ha seminar og skriver inn tittel, ingress og navn på foredragsholder.

En foredragsholder er inkludert i prisen for et seminar. Foredragsholder (-e) til utstillerseminar registreres via eget skjema;

Påmelding for foredragsholdere

Leie av messeutstyr

Messeutstyr leies fra vår samarbeidspartner Compass Fairs via skjema som finnes i ustillerportalen.

Infodisk

Dersom du bestiller Infodisk fra Compass Fairs, kan du sende inn trykk til profilering av denne. Se beskrivelse og mål av disken

Materialet skal leveres som pdf i trykkvalitet.
Materialfrist: 5. oktober 2022, kl. 16:00
Sendes til: print.nokios@compassfairs.no

Rigging av stand

Opprigg av stand kan gjøres fra tirsdag 26. oktober kl.17

Vår samarbeidspartner Compass Fairs vil innen den tid ha klart standområde og bakvegger for dere.

Det er utstiller sitt ansvar å få sendt utstyr til konferansehotellet i god tid innen opprigg og at pakken er merket tilstrekkelig.

Alt utstyr merkes med;

Clarion Hotel & Congress Trondheim
Brattørkaia 1
7010 Trondheim

NOKIOS 2022
Navn på utstiller
Standnummer

Profilering

Det blir laget en egen nettside som også viser konferansens utstillere med logo og lenke.

Standardutstyr i undervisningsrommene

Konferanselokalene har moderne lyd/bilde, lys- og ventilasjonsanlegg.

Betaling

Faktura sendes per epost eller vanlig post.

Spørsmål?

Har du spørsmål om plassering, utforming av stand, leie av møterom, og andre spørsmål av teknisk og praktisk art ifbm utstillingen på NOKIOS så send en e-post til:

utstilleransvarlig Heidi-Maria Playfoot (heidi.maria-playfoot@ntnu.no).

Betingelser

Betingelser ved bestilling av stand og/eller utstillerseminar

Påmeldingen av stand og/eller utstillerseminar er bindende. Det gis ingen refusjon ved eventuell avbestilling av stand og/eller utstillerseminar.
Det tas forbehold om avlysing på grunn av uforutsette hendelser utenfor arrangørens kontroll (streik, naturkatastrofer, pandemi etc.) Arrangøren er ikke forpliktet til å erstatte tap som skyldes dette.

Betingelser for utstillerrepresentanter

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding tilkommer det kr. 500 i avbestillingsgebyr. Ingen refusjon på avmelding mottatt fra og med 1. oktober.
Hotellovernattingen betales direkte til hotellet ved avreise. Dersom endring/avbestilling ikke er mottatt 3 dager innen konferansestart, blir oppgitt kredittkort belastet for 1 natt og rommet gitt tilbake til hotellet.
Det tas forbehold om avlysing på grunn av uforutsette hendelser utenfor arrangørens kontroll (streik, naturkatastrofer, pandemi etc.) Arrangøren er ikke forpliktet til å erstatte tap som skyldes dette.