Foredragsholdere NOKIOS 2019

Foredragsholdere vil bli lagt til fortløpende etterhvert som bilde og bio er tilgjengelig for publisering.

Karin Bøhlerengen

NAV

Karin Bøhlerengen

Karin har vært prosjektleder for det som var et av Norges største utviklingsprosjekter – Foreldrepengeprosjektet i Prosjekt 2 i moderniseringen av IKT i NAV. Her har hun ledet NAVs digitalisering av engangsstønad og foreldrepenger. Foreldrepengeprosjektet startet i 2016 og ble avsluttet i juni 2019. Karin har utdannelse innen økonomi og administrasjon fra Norge og Skottland og har jobbet med digitalisering i både offentlig og privat sektor i over 15 år.

Karin skal bidra i sesjon 3B: Fra store prosjekter til fleksibel og effektiv produktutvikling

Jonas Slørdahl Skjærpe

NAV

Jonas Slørdahl Skjærpe

1. mars i år tok Jonas over stafettpinnen som IT-direktør i NAV, en organisasjon som gjennomfører en dyp digital transformasjon. Jonas har allerede markert seg som en forkjemper for en datadrevet velferdsstat, moderne systemutvikling og gode brukeropplevelser. Gjennom innleggene «Veien til fremtidens velferdssamfunn» og «Brukeren i sentrum – ikke konsulentbransjen» og «Verdien av mangfold» legger han også frem noen av sine synspunkter for omverden.

Jonas har 15 års erfaring fra business intelligence, analytics, master data management og data governance fra tunge aktører som Capgemini, DNB og EY. Han er utdannet siv. ing. innen Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har gjennom karrieren jobbet som utvikler, analytiker, prosjektleder, arkitekt og leder. De siste to årene har han jobbet i NAV, først som avdelingsdirektør for IT Data og innsikt, og deretter som fungerende IT-direktør siden høsten 2018.

Jonas skal bidra i sesjon 3B: Digitale plattformer og økosystemer