NOKIOS Teknologiradar

teknologiradar ikoner: AI, Robotics, Blockchain, VR, Digital samhandling

Dataforeningen og NOKIOS samarbeidspartnere Sopra Steria, Accenture, Capgemini, NAV, NTNU og Kartverket tar temperaturen på bruk av ny teknologi i offentlig sektor i Norge.

Hvilke teknologier er i vinden? Hvilke hindringer opplever norske offentlige virksomheter når de skal innføre ny teknologi? Undersøkelsen NOKIOS Teknologiradar 2020 ønsker å gi svar på akkurat dette.

Som følge av Covid-19 har vi i år tatt med en første felles kartlegging om bruk av digitale samhandlingsverktøy. Dette vil bidra til å forstå hvilken rolle digitale verktøy spiller og har spilt for å få Norge gjennom krisen.

For fjerde år på rad vil vi presentere NOKIOS Teknologiradar. Rapporten vil innholde en analyse av teknologisk modenhet i norske offentlige bedrifter i 2020 og vise eksempler på hvordan teknologien er tatt i bruk.

Rapporten vil også bli tilgjengeliggjort på våre nettsider for de av dere som ikke får anledning til å delta på konferansen.

Svar på undersøkelsen innen 17. september 2020.

Som takk for at du deler din innsikt med oss, er du med i trekningen av 3 stk. Jensen trådløse øreklokker og 10 stk. gavekort á 500 kr fra Power. Det tar ca. 10 minutter å svare på undersøkelsen.

Rapporten vil også bli tilsendt etter publisering om det er ønskelig.

Har du spørsmål vedrørende undersøkelsen, så ta kontakt med oss på teknologiradar@nokios.no

Tidligere rapporter