NOKIOS
Lunsj

Lunsjavvikling på NOKIOS 2022

NB! Denne informasjonen gjelder fjorårets konferanse. Oppdatert informasjon for årets konferanse kommer senere.

I år blir vi mange deltakere på NOKIOS og vi gjør derfor noen endringer på lunsjavviklingen. Vi håper dette vil lette på trykket i lunsjavviklingen og at alle får en god og hyggelig lunsj.

To bordsettinger

Vi deler opp i to bordsettinger: første og siste halvtime. Da vil alle få sitte ned og spise en god lunsj. Mer informasjon om bordsettinger vil bli gitt i plenum.

Lunsjpakke-buffet

Bilder fra lunsjpakkebuffet. Ulike retter.

I stedet for den vanlige buffeten, vil det i år bli en buffet med ferdige småretter. Du tar så mange retter du trenger for å bli mett.

Lunsjmeny onsdag

Cæsarsalat

Hjertesalat fra Frosta, kyllingfilet fra Ytterøy, parmesan, bacon, urtedressing, krutonger

Pokebowl

Laks fra Frøya, syltet ingefær, goma wakame, mango, ris, soyasaus

Cubano sandwich

Svinekjøtt fra Melhus, cheddar, coleslaw, sylteagurk

Panna cotta

Kokos panna cotta, mango, pasjonsfrukt

Lunsjmeny torsdag

Kyllingwrap

Kylling fra Ytterøy, karri. friske grønnsaker fra Frosta

Asiatisk nudelsalat

Laks fra Frøya, vårløk

Salat

Spekeskinke, tomat, fetaost

Sjokolademousse

Melkesjokolademousse, salt, kramellfudge, brownie crumble

Allergi?

Det er en egen stasjon for alle forhåndsinnmeldte allergier

Dessertbuffet i utstillerområdet

Dessert serveres i vrimleområdet ved utstillingen

I år serverer vi desserten i utstillerområdet. Dersom du spiser lunsj i siste bordsetting anbefaler vi at du spiser desserten først. Vi ber også om at første bordsetting venter med å forsyne seg fra dessert-buffeen til etter at de er ferdige med sin lunsj-bordsetting.

Lunsj for utstillere

Utstillere kan spise lunsj på disse tidene:

Onsdag: 12:00 – 12:45
Torsdag: 12:45 – 13:30