NOKIOS
Lunsj
Lunsjavvikling på NOKIOS 2022
NB! Denne informasjonen gjelder fjorårets konferanse. Oppdatert informasjon for årets konferanse kommer senere.
I år blir vi mange deltakere på NOKIOS og vi gjør derfor noen endringer på lunsjavviklingen. Vi håper dette vil lette på trykket i lunsjavviklingen og at alle får en god og hyggelig lunsj.
To bordsettinger
Vi deler opp i to bordsettinger: første og siste halvtime. Da vil alle få sitte ned og spise en god lunsj. Mer informasjon om bordsettinger vil bli gitt i plenum.
Lunsjpakke-buffet

I stedet for den vanlige buffeten, vil det i år bli en buffet med ferdige småretter. Du tar så mange retter du trenger for å bli mett.
Lunsjmeny onsdag
Cæsarsalat
Hjertesalat fra Frosta, kyllingfilet fra Ytterøy, parmesan, bacon, urtedressing, krutonger
Pokebowl
Laks fra Frøya, syltet ingefær, goma wakame, mango, ris, soyasaus
Cubano sandwich
Svinekjøtt fra Melhus, cheddar, coleslaw, sylteagurk
Panna cotta
Kokos panna cotta, mango, pasjonsfrukt
Lunsjmeny torsdag
Kyllingwrap
Kylling fra Ytterøy, karri. friske grønnsaker fra Frosta
Asiatisk nudelsalat
Laks fra Frøya, vårløk
Salat
Spekeskinke, tomat, fetaost
Sjokolademousse
Melkesjokolademousse, salt, kramellfudge, brownie crumble
Allergi?
Det er en egen stasjon for alle forhåndsinnmeldte allergier
Dessertbuffet i utstillerområdet

I år serverer vi desserten i utstillerområdet. Dersom du spiser lunsj i siste bordsetting anbefaler vi at du spiser desserten først. Vi ber også om at første bordsetting venter med å forsyne seg fra dessert-buffeen til etter at de er ferdige med sin lunsj-bordsetting.
Lunsj for utstillere
Utstillere kan spise lunsj på disse tidene: