NOKIOS 2022
Workshop 5

Tirsdag 25. oktober
13:00–17:00
Rom: Vega
Se romplan

Datadreven virksomhet gjennom lavkodeverktøy

Ekspertene (Gartner, Microsoft og IDG) er ikke i tvil. Det vil utvikles flere Lavkode applikasjoner enn tradisjonelle applikasjoner (også kalt Pro-Code) de neste årene. Spørsmål som skal belyses i workshopen er hvilke muligheter som finnes innenfor Lavkode, når Lavkode bør benyttes og hvordan best holde kontrollen på alle de nye applikasjonene. Det argumenteres med at etterspørselen ikke står i stil med antall utviklere. Vi forklarer hva lavkode er, belyser eksempler fra offentlige etater til inspirasjon og diskuterer hvordan de enkelte virksomhetene kan ta det i bruk.

Fasilitatorer/foredragsholdere

Portrettbilde Phuong Pedersen

Phuong Pedersen

Trondheim kommune

Avdelingsleder for tjenestedesign og utvikling og over gjennomsnittlig opptatt av å lage gode brukersentriske tjenester og dyrke kultur for psykologisk trygghet.

Portrettbilde Eli Kværnan

Eli Kværnan

Trondheim kommune

Eli er Saksbehandler serverings-, salgs- og skjenkebevillinger

Portrettbilde Gry Jordet Kibsgaard

Gry Jordet Kibsgaard

NTNU

Gry Jordet Kibsgaard er tjenesteutvikler ved NTNUs HR-seksjon.

Portrettbilde Arild Aarnes

Arild Aarnes

Bouvet

Arild har over 30 års erfaring fra IT-bransjen. Han har lang erfaring som rådgiver og løsningsarkitekt i utviklingsprosjekter, og har erfaring som leder. Arild har jobbet med Power Platform siden 2017 og leder enheten hos Bouvet med Power Platform som hovedfokus. Arild jobber med arkitektur, applikasjonsbygging og governance på Power Platform. Han er sertifisert Power Platform Solution Architect. Arild har deltatt som rådgiver i prosjekter og gjennomført workshops på Power Platform for kunder som f.eks. Stavanger kommune.

Kristin Bjugstad

Trondheim kommune

Kristin er saksbehandler for oppgaver knyttet til salgs-, serverings og skjenkebevillinger og tilsyn med salg av tobakksvarer

cecilie Dreier

Cecilie Dreier

Trondheim kommune

Cecilie er saksbehandler for salg-, servering-, og skjenkebevilling på eierskapsenheten Trondheim kommune.

Workshop-ansvarlige

Elin Sotberg Harder
Trondheim kommune