NOKIOS 2021
Workshop 8

Tirsdag 26. oktober
13:00–17:00
Rom: Andromeda
Se romplan

Bruk av AR/VR og Hololens

Som deltaker vil du få en god innføring i Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR). Hva er forskjellen, og ikke minst hva kan vi bruke disse teknologiene til. Vi går gjennom hyllevareløsninger som allerede finnes og som en kan komme raskt i gang med, samt mer kundetilpassede løsninger som gir enda mer forretningsverdi. Du vil også få informasjon om skyteknologier som kan fjerne noen av hardware begresningene til for eksempel HoloLens 2.

Etter presentasjon og demo er det tid for å teste disse teknologiene og løsningene selv. Det kommer til å bli satt opp flere demostasjoner der hver vil inneholde en type headset og en spesifikk løsning som kan testes. Ingen stasjoner blir like, og en kan gå fra stasjon til stasjon for å teste flere typer headset og løsninger.

Fasilitatorer/foredragsholdere

Anders Stensland portrettbilde

Anders Stensland

Bouvet

Anders har vært leder i Bouvet siden 2013, og har siden 2016 vært med å bygge opp Bouvet sin Mixed Reality satsning.

Martin Helvig portrettbilde

Martin Helvig

Bouvet

Marius Thorvaldsen portrettbilde

Ola Bergem

Microsoft

Hverdagen min består av Microsoft Teams and HoloLens. Gjennom 4 år har jeg gitt teknisk rådgivning til hvordan kunder kan ta i bruk disse fantastiske teknologiene!

Marius Thorvaldsen portrettbilde

Marius Thorvaldsen

Breach

Marius Thorvaldsen er leder og grunnlegger av Breach AS, som forsker og utvikler fremtidens løsninger for XR-teknologiene

Workshop-ansvarlige